01/02/2024

Περιγραφή:
Μια συνταγή που αναδεικνύει τη νοστιμιά του αρνιού. Ιδανική για Κυριακή ή γιορτινά τραπέζια.

Υλικά:

  • 1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σερβίρετε με φρέσκια σαλάτα ή πατάτες φούρνου.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.

Μαρινάρετε τα παϊδάκια με ελαιόλαδο, σκόρδο, δεντρολίβανο, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι για 1 ώρα.

Ψήστε για 40-45 λεπτά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Categories: Συνταγές