
01/02/2024
Περιγραφή:
Μια συνταγή που αναδεικνύει τη νοστιμιά του αρνιού. Ιδανική για Κυριακή ή γιορτινά τραπέζια.
Υλικά:
- 1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 κλαδάκια δεντρολίβανο
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σερβίρετε με φρέσκια σαλάτα ή πατάτες φούρνου.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
Μαρινάρετε τα παϊδάκια με ελαιόλαδο, σκόρδο, δεντρολίβανο, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι για 1 ώρα.
Ψήστε για 40-45 λεπτά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.